Ben je op zoek naar een specifieke fotografieworkshop of wens je je eerste stappen te zetten in een professionele fotostudio, dan ben je bij Studio Jean d’Anvers aan het juiste adres. Op regelmatige basis nodigen we binnen-en buitenlandse topfotografen uit om ons kennis te laten maken met de vakdiscipline waar zij in uitblinken. Deze workshop zijn een bron van kennis voor iedere fotograaf die zich verder wil verdiepen in een bepaald onderwerp maar zijn bovenal ook hands-on workshops waar je zelf aan de slag gaat en thuis komt met prachtige nieuwe beelden voor je eigen portfolio.

WAAROM DEELNEMEN AAN EEN WORKSHOP

  • Uw basiskennis bijschaven en uw technieken bevorderen en aanscherpen
  • Foto’s leren maken in diverse stijlen en thema’s
  • Foto’s leren maken waar je fier op kan zijn
Onze workshops bieden u een uitgebreid gamma van mogelijkheden, ze zijn een mix van theorie en vooral van veel praktijk. De workshops zullen gegeven worden door bekende en gedreven docenten (topfotografen) zich gespecialiseerd in hun doelgebied. Om de cursisten zoveel mogelijk aanbod te laten komen, zullen de workshops in kleinere groepen worden gegeven met maximaal 12 deelnemers per workshop. De workshops zullen enkel doorgaan bij een minimale bezetting van 6 deelnemers.

INDIVIDUELE WORKSHOPS

Heb je bepaalde vragen over je camera instellingen, wil je kennis maken met de wereld van studio en modelfotografie of wens je meer informatie over bepaalde technieken? Bij Studio Jean d’Anvers kan je terecht voor één op één workshops. Op maat van uw wensen en verwachtingen stellen we een volledig progamma samen van modelfotografie tot digitale workflow door middel van Lightroom en Photoshop. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en opties.