Ben je op zoek naar een specifieke fotografieworkshop of wens je je eerste stappen te zetten in een professionele fotostudio, dan ben je bij Studio Jean d’Anvers aan het juiste adres. Op regelmatige basis nodigen we binnen-en buitenlandse topfotografen uit om ons kennis te laten maken met de vakdiscipline waar zij in uitblinken. Deze workshop zijn een bron van kennis voor iedere fotograaf die zich verder wil verdiepen in een bepaald onderwerp maar zijn bovenal ook hands-on workshops waar je zelf aan de slag gaat en thuis komt met prachtige nieuwe beelden voor je eigen portfolio.

Workshop 6 november 2020

WORKSHOP “Hoe werkt dat?” in de studio Jean d’Anvers. Je ziet regelmatig foto’s die in een fotostudio gemaakt zijn. Je wil dit ook wel eens proberen. Maar je bent niet vertrouwd in een studio?Wij bieden de kans om zelf een eerste stap in de studio te zetten. Je leert hoe je een camera moet instellen (DSLR of CSC.) In een volgende stap ga je de flits instellen. Je krijgt een introductie in verschillende lichtopstellingen met één flits. En een opstelling met twee flitsen. Na deze workshop kan je zelfstandig een portretopname maken in een studio. ​Twee formules Deze workshop wordt

Bekijken »

WAAROM DEELNEMEN AAN EEN WORKSHOP

Onze workshops bieden u een uitgebreid gamma van mogelijkheden, ze zijn een mix van theorie en vooral van veel praktijk. De workshops zullen gegeven worden door bekende en gedreven docenten (topfotografen) zich gespecialiseerd in hun doelgebied. Om de cursisten zoveel mogelijk aanbod te laten komen, zullen de workshops in kleinere groepen worden gegeven met maximaal 12 deelnemers per workshop. De workshops zullen enkel doorgaan bij een minimale bezetting van 6 deelnemers.

INDIVIDUELE WORKSHOPS

Heb je bepaalde vragen over je camera instellingen, wil je kennis maken met de wereld van studio en modelfotografie of wens je meer informatie over bepaalde technieken? Bij Studio Jean d’Anvers kan je terecht voor één op één workshops. Op maat van uw wensen en verwachtingen stellen we een volledig progamma samen van modelfotografie tot digitale workflow door middel van Lightroom en Photoshop. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en opties.